Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Vivikids-Voorschool de Zwaluw

De voorschool is sinds november 2019 geïntegreerd in basisschool CB de Zwaluw. De directeur van de basisschool voert de regie over de voorschool en werkt nauw samen met Vivikids. De peuters zijn 10 uur per week op de voorschool waar ze zich spelenderwijs ontwikkelen in een groep in de leeftijd van 2½ tot 4 jaar. We vinden het belangrijk dat uw peuter het naar zijn zin of haar zin heeft. Want dan kan het zich spelenderwijs goed ontwikkelen! We gebruiken thema’s en doelen die de peuters op een leuke, speelse en leerzame manier ontwikkelen, waarin spel voorop staat.

De sfeer en de omgang op de locatie met u en met uw kind bepalen of kinderen het er na hun zin hebben en geven u als ouders het vertrouwen dat hun kind in goede handen is. 

Als team doen we er alles aan om u en uw kind(eren) zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in de groep. Voor het eerst naar de voorschool is voor een kind en voor de ouders een belangrijke stap.

 

Onze Vivikids-voorschool is geïntegreerd in de school. In de eerste levensjaren van uw kind wordt de basis gelegd voor een leven lang ontwikkelen. Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen waar kinderen zich in bevinden. We helpen de kinderen bij de vorming van hun waarden en geven waarden mee; respect voor zichzelf; anderen en de wereld ; zelfvertrouwen ; eigenheid ; verantwoordelijkheid ; besluitvaardigheid ; nieuwsgierigheid en creativiteit.

Wilt u uw kind aanmelden voor de voorschool, dan kan dit via het inschrijfformulier.  Kies bij Soort opvang eerst voor Voorschool, daarna kunt u kiezen voor onze Voorschool op de Zwaluw.
Meer informatie over onze kinderopvangorganisatie vindt u op Vivikids.nl